View Single Post
Old 25 Feb 2010, 18:15   #20
Gloria
Super Moderator

Gloria

Originally Posted by manwithamoviecamera:

mi se pare incorecta si ineficienta decizia de a debanna un user direct implicat intr-un conflict, lamentabilul pitbull, pe cand alex leo serban e inca bannat deshi acest forum l-a tratat cu dispretz si ar fi trebuit ca forumul insushi sa se autobanneze. gloria este cel mai incompetent administrator, si cinemagia are cei mai neverosimili moderatori. mai e o sperantza , unica , la stefando

Nu am dat aceleasi numar de zile pentru ca Leo mi-a ispitit in mai multe randuri rabdarea. Din momentul in care am zis "CINE mai continua (dintre cei doi - Leo si Pitbull) discutia la topicul Critici romani preferati, va fi banat", Leo a continuat cu mai multe mesaje, ignorand avertismentul meu.

Pe de alta parte, a redeschis subiectul in condica, desi ii invitasem pe cei doi sa-si rezolve conflictul in privat.

Dupa banare, Leo ii scrie un mesaj provocator lui Pitbull. Asa s-a ajuns la banarea posibilitatii de a trimite mesaje (pe care am aplicat-o amandurora), dar si la prelungirea banarii lui Leo.

StefanDo nu cunoaste istoricul acestui conflict, nefiind prezent pe forum in perioada in care a avut loc.