View Single Post
Old 24 Feb 2010, 20:27   #250
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

'Neata, popor!
"Diaree" e un user legitim - chiar cel care se declarä: Alexandru Brad, interpretul rolului Bobi Cäpätânä din "Neînvinsä-i dragostea". Aparitia lui aici tocmai acum, în timp ce nu puteam posta, n-a fost decât o coincidentä destul de comicä - oricum, l-am contactat prin mesaj privat si ulterior am vorbit la telefon, ne vom întâlni curând la o bere, cu el si fratii lui, sä ne mai amintim... (Desigur, si pe mine m-a surprins nepläcut nick-ul - dar mi-a explicat cum de a ajuns la acel cuvânt... well... so sick.)
In schimb, Ambraburicul e sigur clona cuiva. S-a înregistrat în noaptea de 19 februarie, când am splitat eu cele câteva off-topicuri din micro-thread-ul "Offtopic Asylum - to be merged with", si a început sä posteze acolo un räspuns - dar, pânä sä-l trimitä, eu am încuiat topicul si l-am trimis la Condicä (unde stä si acum, desi ar fi trebuit sä fie unit de mult cu cel principal...) Acum, a venit iar sä se manifeste aici. Nick-ul lui contine o trimitere la räposatul Ambra Blu - dar e improbabil sä fie el...
Cam asta ar fi...

Last edited by Pitbull : 31 Jan 2011 at 12:41.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif