View Single Post
Old 23 Feb 2010, 22:37   #6
BLACK-SPIDER
Guru

BLACK-SPIDER

Originally Posted by SoX:
in categoria " cele mai mari dezamagiri" ar intra filmele: The Incredible Hulk, Elektra, si The Spirit.
.
Cu titlul The Incredible Hulk, au fost 2 ecranizari, una in 1977 si una recenta in 2008, cred ca la aceasta din urma te-ai referit. Fata de versiunea din 2003 a lui Ang Lee, aceasta e net superioara, practic e cel mai bun Hulk facut pana la ora actuala.
Edward Norton si-a intrat bine in rol, accentul punanadu-se pe trairile interne ale lui Bruce Banner iar aler egoul sau Hulk are parte de un super villain pe masura : Abomination. Ceea ce se poate reprosa acestui film este faptul ca nu respecta povestea originala din comicsuri, lucru care se intampla cu majoritatea productiilor de acest gen.
Am fost placut surprins cand am aflat de pe IMDB ca Lou Ferigno, cel care l-a jucat primul pe Uriasul verde in 1977 si-a imprumutat vocea unui personaj secundar din acest film. Va recomand si Planet Hulk, film de animatie creat de Marvel, acolo o sa vedeti o alta fata a "monstrului".
Despre cele mai reusite ecranizari ale eroilor creati de Marvel, DC, etc cat si despre cele care mi-au lasat un gust amar, o sa revin cu un nou mesaj. Si o sa vorbesc si despre eroul meu preferat