View Single Post
Old 20 Feb 2010, 14:13   #4
VictorG
Novice

VictorG

Te inteleg perfect!

Eu ani zile am locuit in Roman, un oras fara cinematografe dar cu 2 televiziuni la cei circa 60.000 de locuitori. De cand am plecat la facultate am incetat sa mai vad filme pe pc. Prefer sa vad un film sau doua pe luna dar la cinematograf. Iar daca nu pot merge la cinematograf ma duc la cinemateca, unde ma bucur sa revad un film clasic. De altfel un film este un spectacol si merita sa il vezi in oras.

Apopo de ce spuneai, din cate stiu mai sunt cinematografe si prin Iasi. Insa lantul distributiei unui film arata cam asa: cinema-dvd/blu-ray-tv. Iar pana sa apara filmul pe dvd mai ramane in cinematografe, mai ales daca e un blockbuster, ceea ce inseamna ca trebuie sa astepti pana Avatar va fi inlocuit cu un altul. Oricum e interesant cum Avatar ramane pe primul loc la noi in tara timp de 9 saptamani. Probabil ca sistemul de distributie de la noi din tara fiind mai la inceput Avatarul nu a ajuns la timp in toate cinematografele, acestea fiind si ele putin, filmul s-a tot lungit. De asemeni publicitatea care i s-a facut la noi in tara nu a acoperit mare parte din public, ceea ce inseamna ca spectatorii au venit la film in serii, in functie de cum au fost si ei convinsi pe parcurs. Daca am fi trait intr-un sistem mai bun probabil ca venea tot poporul de la inceput, pleca acasa si in cateva saptamani alt film ii lua locul lui Avatar.
VictorG is offline   Reply With Quote sendpm.gif