Si eu sper ca va fi faza cu the outcasts.

O, eu cred ca exista exile island. Sau cel putin Immunity Idols ascunse prin tabere. Singurul motiv pentru care nu stim de ele este ca inca nu au avut Reward Challenge, chiar ma indoiesc ca vor scoate idolele. Desi nu m-ar deranja prea mult. De fapt, chiar imi doresc sa scoata idolele. Unul dintre ele era implicat in spoiler-ul din episodul x, deci daca chiar le-au scos, saptamana viitoare pe vremea asta dansez conga.
A, si tot din Pearl Islands mi-ar placea sa vad faza cu insusirea unui obiect din tribul advers, in cazul in care pierd RC. Sau Mutiny din Cook Islands.
Vroiam sa scriu mai multe, dar am gasit un preview de 330 de secunde din episodul 3 si vreau sa il vad de cateva zeci de ori.

Uite, iti las link-ul. Also...Yaaay, pare ca spoilerele nu sunt adevarate...adica, de obicei preview-urile sunt inselatoare si intotdeauna se intampla opusul, dar uite cat de sublim e
http://www.youtube.com/watch?v=aTWFrK92bHg&feature=sub
OK, informatii desprinse din preview:
O sa avem challenge-ul din Palau, cu batai cu perne. Dinc ate imi dau seama, perechile or sa fie:
Tom vs. Russell
JT vs Tyson
Coach vs. Rupert...si dupa urletul lui Coach probabil il va bate pe Rupert?
Candice vs Parvati...si dupa cate se pare ele vor lupta cel putin de doua ori.
Din preview-ul de la sfarsitul episodului:
James vs Randy
Rob vs Colby
Courtney si sandra nu iau parte la intrecere, deci probabil e pentru Imunitate si a fost deja Reward.
Si deci mai raman Jerri si Danielle vs. Cirie si Amanda.
Edit: Au mai aratat 13 secunde, o sa fie Danielle vs Cirie si deci, Jerri vs Amanda.