Rupert mai degraba s-ar allatura lui James Jt si cine o mai fi cu ei. Adica, nu ti se pare ca s-a schimbat? E teribil de antipatic, cel putin in episodul 2, cu degetul lui cu tot.
Persoana care apare in ultimele 2 episoade, cazul lui Brett. M-a enervat la culme, nu face nimic pentru 33 zile, in ultimele zile castiga Imunitate si nu face NICIUN efort ca sa isi atraga aliati...si totusi, toata lumea il place.

Ca vai ca ce atletic si destept si frumos e el.

Anyways...mie mi-a placut Natalie

. Adica, m-am bucurat ca a castigat ea, desi imi parea rau pentru Russell si credeam ca e o nedreptate. Dar de cand a pierdut, Russell e arogant si incapatanat si pur si simplu nu poate trece peste faptul ca apierdut. Nu suport pe cineva care e atat de arogant incat sa se autodeclare in mod repetat 'cel mai bun jucator din istorie'. Daca ar fi fost cel mai bun, si-ar fi castigat sezonul. Adica, chiar daca de cele mai multe ori nu imi convine, consider ca Sole Survivor este cel mai bun jucator din sezonul respectiv. Indiferent de strategia folosita, a ajuns la final si a convins juriul sa voteze pentru el. Asta il face, pentru mine, cel mai bun din sezonul respectiv. Avand in vedere ca Russell nu a castigat nici macar Samoa, cu ce drept vine si se declara the best of best? Desigur ca de multe ori castiga legumele sau Invizibilii, care apar prin ultimele episoade.
Oricum, eu am o intrebare: crezi ca vor folosi in HvsV faza aia din Pearl Islands, cu 'The Outcasts'? ma intreb de ce au folosit-o numai o data...