L-am uitat pe Rupert

. Cred ca va fi totusi alaturi de JT si James, dar daca James continua sa faca pe dictatorul, se va alatura celorlalti si il vor elimina probabil cand vor pierde. Asa sper, cel putin... Acum toata lumea va vedea ca JT nu este de incredete, in schimb Tom isi pastreaza imaginea si se va putea folosi de ea ca sa-si atraga alti aliati. (Posibil Rupert?) Oricum m-a deranjat mult faptul ca JT nu si-a pastrat alianta initiala cu Tom, ar fi fost bine pentru ei, pentru ca sunt castigatori.
Oricum majoritatea au venit cu aliantele pre-staibilte. Multi se cunosc intre ei si frecventeaza aceleasi cercuri sociale, you know, the LA scene. Tom nu are ce cauta acolo, nici Colby, nici Rupert, nici altii. In fine, desi nu-mi place Coach in mod special, de data asta ii dau dreptate cand spune ca cei puternici trebuie sa ajunga departe. Asa orice om care ajunge in juriu va pierde onorabil, in fata unui jucator puternic, nu in fata unei persoane care se ascunde sau nu apare decat prin ultimele 2 episoade.
Asta ma duce la un alt gand din sezonul trecut cand cel mai tampit grup din istoria Survivor i-au dat premiul legumei de Natalie in detrimentul lui Russell, zicand astfel "Uite cine m-a invins, nu Russell, un adevarat strateg, ci Natalie, pe care nici nu am observat-o cat timp am fost pe insula". Aiurea.