Stiu, la asta m-am gandit si eu...ca voturile sunt citite live...dar totusi, pana acum au avut dreptate. De asta nu prea vreau sa vad episodul 3 asa de mult, ma voi da cu capul de toti peretii daca va fi eliminata acea persoana.
Si da, ai dreptate in legatura cu Rob. Dar tot nu-mi place de el prea mult

.
In varianta ta de aliante, Rupert unde e?

Nu cred ca Amanda e cu Cirie si Candice, mai ales dupa ce a zis Cirie la TC. Desi nu stiu, ar putea fi...
Referitor la James si JT...zi-le mah prosti bota, ca oricum habar nu au de nimic. Nici in China, nici in Micronesia nu am vazut un dram de inteligenta in James. Si JT...am considerat incercarea lui de a se alia cu toata lumea...patetica, se vede ca e speriat pentru ca a castigat si ca se baga in ceva cu care nu e obisnuit (aka thinking&strategy).
Dar, temerile mele referitoare la acest sezon: Mi-e frica sa nu elimine toti jucatorii buni in primele episoade, cum au facut in All-Stars. De fapt, cred ca asa se va intampla, intr-un joc ca Survivor niciodata nu castiga cei mai buni sau cei care merita...Ma rog, aproape niciodata.
A, si nu inteleg nici pana in ziua de azi de unde obsesia cu eliminarea celor puternici si strategici la inceput? Nu ar fi mai inteligent sa te aliezi cu ei, daca tot sunt destepti si puternici si stiu sa fac?