Thread: Survivor
View Single Post
Old 19 Feb 2010, 21:17   #28
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Originally Posted by shadowofnight:
Si acum cateva minute am avut o converastie cu alt fan si m-a facut sa cred ca inca e speranta, si poate nu sunt adevarate spoilerele.
Asa sper si eu, ar fi aiurea pentru tine sa stii deja castigatorul . Dar voturile se citesc live si nu poti stii pana atunci cine va castiga, asta ma face sa cred ca nu sunt spoilere adevarate, ci poate doar niste pareri exprimate acolo de o persoana plictisita.

A inceput sa imi placa Candice, iti vine sa crezi?
Si pe mine m-a cucerit, ca sa zic asa . Tipa gandeste si nu e o paiaţă, imi place si mie de ea. De fapt, eu nici nu mi-o amintesc prea bine din sezonul ei, oricum nici acolo nu cred ca a rezistat prea mult. E oricum o prezenta surprinzatoare in jocul asta.

Desi, mi s-a parut foarte dragut cand Rob a spus 'Just do what everyone else expects you to do. Be a villain.' Sau ceva de genu.
Daca nu ar fi Rob, nu numai ca tribul ala ar disparea de pe fata pamantului, dar si eu m-as cam plictisi. Rob are un impact asupra celorlalti de acolo, dar si asupra fanilor. E un personaj foarte charismatic, practic orice spune devine amuzant. Mi-a placut cand l-a ridicat Jeff si i-a zis ceva de genul "I'm going to win this, you just waut and see" . Sau replica aia catre Jerri “Come on, you can touch my clam!”.

Aliante, aliante... pey, in tribul Heroes-silor, e Amanda, James, JT, Rupert, Candice si Cirie impotriva lui Tom si Colby. Teoretic. Practic, mie mi se pare ca e Amanda, James, JT VS. Candice si Cirie VS. Tom si colby VS. Rupert. Ciudat. Dincolo, nu am nicio idee.
Mie mi se pare ca sunt JT si James VS. Candice and Cirie VS. Tom si Colby VS. Amanda (?) sau e si ea cu celelalte fete? E probabila o alta alianta Micronesia. Nu stiu. Dar pentru moment ma preocupa soarta lui Colby si mai ales a lui Tom. JT si James sunt fara indoiala impreuna intr-o alianta, si sa fim seriosi, chiar se potrivesc. Two country boys (care e termenul socially acceptable pentru rednecks), harnici si...mai saraci cu duhul (ca sa nu le zic prosti bota). Daca nu ar fi puternici dpdv fizic, nu ar contribui cu absolut nimic.

Mie imi place totusi acest sezon pentru ca din start te tine in priza si te face sa te gandesti la alinate, posibile aliante etc. Abia astept episodul urmator
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif