Thread: Survivor
View Single Post
Old 19 Feb 2010, 20:56   #27
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Nu ai dreptate. Te asigur ca in episodul 5 nu iese persoana la care te gandesti. Ceea ce vroiam sa zic era ca, in eventualitatea in care spoilerele chiar sunt adevarate, care ar fi rostul sa ma uit la sezon, daca stiu deja cine castiga? Dar, gata, termin cu spoilerele. Oricum in 3 saptamani nu o mai stiu nimic, sper. :-s Si acum cateva minute am avut o converastie cu alt fan si m-a facut sa cred ca inca e speranta, si poate nu sunt adevarate spoilerele. Fingers crossed.
Originally Posted by moltisanti88:
James e un idiot si nu are ce cauta intr-un show in care conteaza socializarea cu alte persoane, el are probleme psihice si traume din copilarie si din anii petrecuti sapand gropi in cimitire.
LOL. M-ai facut sa rad la finalul unei zile oribile. Thanks. Si ai dreptate. De fapt, jumate dintre heroes-ii ramasi sunt acum aroganti si antipatici. Amanda. James. JT. Rupert. Bine, Amanda si James nu m-au socat, de JT nu mi-a placut de la inceput, dar m-a socat Rupert.
Si da, ar fi fost draguta alianta. Nu pot intelege de ce nu au acceptat oferta. Cirie zicea, cand a votat pentru Stephenie, ca Tom si Colby ar fi protejat-o pana la momentul in care s-ar fi simtit amenintati. Care ar fi fost, cred eu, la 'the merge'. Adica, hello? Ever heard of the art of blindsiding? Anyways, sper ca au luat decizia corecta. A inceput sa imi placa Candice, iti vine sa crezi? De fapt, nu e chiar asa de greu de crezut, avand inv edere ca aproape toti ceilalti Heroes-i imi sunt antipatici si Villain-sii care imi plac lipsesc cu desavarsire. Danielle nu cred ca a fost aratata deloc in tot episodul. Cu exceptia challenge-ului, desigur. Nu ca mi-ar placea de ea, dar ziceam asa ca idee.

Aliante, aliante... pey, in tribul Heroes-silor, e Amanda, James, JT, Rupert, Candice si Cirie impotriva lui Tom si Colby. Teoretic. Practic, mie mi se pare ca e Amanda, James, JT VS. Candice si Cirie VS. Tom si colby VS. Rupert. Ciudat. Dincolo, nu am nicio idee. Desi, mi s-a parut foarte dragut cand Rob a spus 'Just do what everyone else expects you to do. Be a villain.' Sau ceva de genu.

Si eu sper sa-mi ajunga favoritii departe. Hope never dies. Desi, dupa cum ai spus si tu, Sugar si Stephenie nu ar fi trebuit sa iasa. Niciodata nu mi-a placut de Stephenie in mod special, dar a fost tris sa o vad plecand asa de repede. A, si dorinta mea secreta este ca Amanda sa fie eliminata inainte de Cirie, astfel incat Cirie sa fie in joc pentru mai multe zile decat Amanda<. Momentan, Amanda are 84 de zile in joc si Cirie numai 80.

Cam lung mesaj am scris.
shadowofnight is offline   Reply With Quote sendpm.gif