Thread: Survivor
View Single Post
Old 19 Feb 2010, 20:35   #26
moltisanti88
Guru

moltisanti88

Am vazut si eu episodul de doua ori in dimineata asta. Imi cam dau si eu seama din commenturile tale de unele spoilere, de exemplu am o banuiala cine va iesi prin episodul 5, dar nu vreau sa stiu sau sa anticipez mai multe. Chiar nu mai vreau sa ma gandesc sau sa mai intru macar pe forumuri sau pe alte locuri, ma uit curios mai departe.

Referitor la episod, imi pare rau pentru Steph, de fapt, nu, imi pare rau pentru Tom si Colby. James e un idiot si nu are ce cauta intr-un show in care conteaza socializarea cu alte persoane, el are probleme psihice si traume din copilarie si din anii petrecuti sapand gropi in cimitire. M-a enervat faptul ca o tinea pe aia cu Steph e blestemata si trebuie sa iasa. Tom a fost genial ca intotdeauna, pacat ca Cirie si Candice nu l-au urmat, ar fi fost o alianta draguta.

O chestie care ma streseaza e posibila alianta Tocantins, deoarece JT si Coach s-au salutat extrem de prietenos la intrecerea pentru imunitate, il mai iau pe Tyson si se duc departe. Ma frustreaza lipsa de tv-time a lui Tyson, Sandra sau Danielle, sper ca nu cumva una dintre legumele astea sa ajunga sa castige. Rob e zeul tribului villains-ilor. O alta alianta care se prevede este Rob, Sandra, Coach si Jerri. Asta imi cam place, dar il lasa afara pe Russell... si pe Tom, care e in celalalt trib.

Nu stiu ce sa mai zic, sper ca favoritii mei sa ajunga departe, sa am un sezon plin de strategie, pentru ca personalitatile sunt acolo, trebuie doar sa apara scantei. Sunt curios ce se va intampla mai departe, dar pana acum, dupa cele 2 eliminari, pot spune ca sunt dezamagit de deznodamant, deoarece Sugar si Steph nu trebuiau sa iasa. In fine...
moltisanti88 is offline   Reply With Quote sendpm.gif