Vazusem de curand filmul si dupa povestea lui Guy Ritchie mi-am zis ca trebuie sa pun mana pe Arthur Conan Doyle sa il descopar pe adevaratul Sherlock Holmes, dar nu banuiam ca se va intampla curand. Azi am trecut pe la Biblioteca Astra (in Sibiu), am lasat cartile imprumutate si la plecare am vazut un stand de carti si curios din fire m-am dus sa arunc un ochi.
Apoi manat de aceasi curiozitate am stat si la o discutie dintre cativa autori si public, am pus chiar si o intrebare

Am aflat si de ce sunt asa scumpe cartile in librarii

Editura respectiva are o colectie foarte buna de romane politiste intitulata Crime Scene, nu stiu daca am voie sa ii spun numele pe forum.
La plecare am vazut pe masa Cainele din Baskerville de Artur Conan Doyle,era doar 5 lei asa ca nu am mai stat pe ganduri,imi luam mai multe dar nu am avut prea multi bani la mine.
Ajuns acasa, am dat-o aproape gata, deznodamantul l-am lasat pe maine pentru ca-mi era prea somn!
Oricum am devenit fan Sherlock Holmes! Ce lucruri frumoase ti se intampla atunci cand te astepti mai putin