Da, asa este, Ethan are o forma foarte rara de cancer, dar se pare ca tratamentul pe care il urmeaza il ajuta. Sper ca intr-un final sa se vindece, cum o spunea chiar si el, acum joaca Survivor pe bune si, evident, Jenna e alaturi de el, ceea ce e foarte dragut

. Apropo, stiai ca Jennifer din Survivor Palau a murit din cauza cancerului, nu?

E primul fost concurent care a decedat.
Nu sunt neaparat sezoane pe care imi doresc sa nu le fi vazut, la urma urmei sunt fan si nu as rata niciun sezon, dar sunt cele care m-au impresionat cel mai putin, cele in care nu am gasit nicio trasatura interesanta la vreun concurent, si, sincer vorbind, asta caut la fiecare sezon, oameni interesanti, cu personalitate, oameni care sa aduca o strategie noua jocului, nu umpluturi sau tipe aduse doar de dragul erectiilor pre-scolarilor. Primele 11 sezoane le-am vazut si revazut, am fost un adevarat maniac, apoi am renuntat sa mai revad episoadele si am cam pierdut interesul. Ma uitam la episoade, le stergeam si gata, daca pana atunci recapitularile din inceput mi se pareau plictisitoare, de la sezonul 12 incolo mi-au dat o gramada de informatii pe care le uitasem intr-o saptamana!. In fine, din Panama si Cook Islands nu mai retin multe, Fiji mi-a placut, iar de la Survivor China am inceput facultatea, astfel ca abia imi amintesc cine a castigat. Cand a ajuns la Micronesia incepusem sa cochetez cu ideea ca tot showul e regizat si ma uitam ca si cum se uita unii la wrestling, credeam ca toti sunt modele sau actori (err, wannabe actors) din LA si nu-mi convenea ca nu mai aveam oameni reali gen Sue din S1, sau Big Tom etc. Gabon mi-a placut pentru Randy, Tocantins a fost iarasi ok, iar ultimul sezon a fost dezastruos din punctul meu de vedere, macar ni l-a dat pe Russell, asa cum Survivor 5 ni l-a dat pe Brian.