http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2...r-respira.html
E bine ca exista minuni si p-aci!
Intr-o buna zi, cand m-am dus sa-l vad pe domnul Ioan (doru', nu poate fi acuzat nimeni de el), am observat un copil care, intr-adevar, eclipsa toti copii de varsta lui de pe acolo; era mai special, pe foaie parea mai batran cu vreo 4 ani. L-am laudat, parea sfios. Copilu' are talent, picteaza din instinct foarte bine; ii trebuie doar un profesor coordonator bun; nu spun ca Ioan nu-i bun, e foarte bun, el e cel care m-a invatat sa imbin necesarul cu placutul. Il respect, pan' la urma, avem multe-n comun. Acum sper doar sa stea cu gura pe el, atat cat se cuvine

.
Presimt ca acest copil va ajunge un geniu mai curand decat vor ajunge unii colegi de-ai mei (de ce mint? el va ajunge geniu mai curand decat vor ajunge pictori buni unii colegi de-ai mei). Vorba domnului Ovidiu : "Cei care nu au talent, dar invata teorie, vor ajunge pictori buni. Cei care au talent si invata teorie, vor ajunge genii."
Noh, acum nu stiam ca acel copil pe nume Ovidiu George (copilu' asta chiar poarte prenumele unui om pe care-l respect, mentionat mai sus) e asa o vedeta; God bless him!