nu, nu am avut noroc
am ajuns din timp pentru ca am pierdut filmul
(si nu a fost primit rece, tota lumea cu care am vorbit a zis ca e mai bun decat se asteptau)
la shutter island in schimb a fost nebunie. nu m-am gandit niciodata ca munca voluntarilor de la sala de conferinte de presa poate fi atat de fizica, s-a ajuns la coate, imbranceli si minciuni de genul "mama mea bolnava este inauntru, trebuie s-o scot". Am intrat intr-un tarziu si am iesit repede, era aproape irespirabil inauntru.
A, si cu pozele... la conferinta pentru Eu cand vreau sa fluier, fluier am facut poze, iar la final un domn foarte inalt si cu trasaturi extrem de teutonice mi-a zis fara menajamente sa-l urmez. M-a dus in sala de acreditare unde era alt tip, care mi-a zis ca "o sa faca pe bunicul cu mine". Am fost informat, in destul de putine cuvinte, ca daca mai fac o singura fotografie fara acreditare, sunt dat afara din festival

deci no more pictures.
Eu cand vreau sa fluier, fluier, primit destul de rece, aplauze modeste la sfarsit, iar sala de conferinte doar pe jumatate plina. Bineinteles, asta nu e niciun barometru demn de luat in considerare, nici anul trecut nu s-a aplaudat cine stie ce la La Teta Asustada si stim cu ce a plecat filmul asta din festival.
la ora 4 urmeaza Submarino al lui Vinterberg.