Originally Posted by Pitbull:
Am modificat între timp, mi-am dat seama cä fusesem prea dur. Deci, "aia-n-mânä" nu se mai pune. Scuze.
|
se accepta.
Quote:
adulatia pro-ceausistä a slugilor din vechiul regim si cea tufänelofilä a slugilor din cel actual.
|
habar n-am la ce te referi, probabil sunt nishte lucruri care se intampla doar in your mind
Quote:
Nu am fani si nici nu-mi doresc.
|
nu-tzi doreshti pentru ca nu ai?
Quote:
Am oameni care mä respectä, mä iubesc, îmi folosesc contributiile, si oameni care mä dispretuiesc, mä uräsc, mi le denigreazä. Asa e firesc.
|
exagerezi
Quote:
La fel de firesc e si ca mediocritätilor culturale (care-s si dejectii morale) sä le facä lobby unii mai [Bmai dezavantajati la capitolul discernämânt, dar în limitele decentei. ][/b].
|
urat vorbesc/scriu moderatorii pe acest forum, unul dintre ei cel putzin; intzeleg de ce nu e prea populat; iar parerea despre tine, mi-am schimbat-o din rau in iremediabil;scuzele de mai sus se resping.
Quote:
Tabloul limbii-n-cur e de un naturalism scabros, inestetic, deranjant - inacceptabil într-o comunitate espectabilä.
|
nu shtiu unde observi tu asha ceva, eu chiar ma distrez de ce scrii
Quote:
Iar folosirea lui ostentativä e de un prost-gust pe care-l respingem. Zi-ne dictatori. Noi ne zicem oameni de bun-simt.
|
auzi voci de zici ca suntetzi mai multzi? sau e inconshtientul colectiv? sau o perceptzie de colectiva optzecista?
Quote:
Da, am contribuit si noi la deschiderea off-topicului - asa cä acum îl închidem si revenim la DANELIUC (gata cu Pintilie, gata cu Tufi
|
pintilie nu e offtopic,

deshi nu cred ca a colaborat cu daneliuc, offtopicurile sunt injuraturile si frazele tale off-ticate si ale amicului tau despre un subiect inventat de voi pe topicul asta