Thread: Daneliuc
View Single Post
Old 09 Feb 2010, 23:01   #30
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am modificat între timp, mi-am dat seama cä fusesem prea dur. Deci, "aia-n-mânä" nu se mai pune. Scuze.

N-o da cotitä. La Daniken m-am referit glumet-tangential. Stii bine cä de fapt ti-am taxat aiureala cu "amintiri anacronice", folositä ca sä eviti paralelismul dintre adulatia pro-ceausistä a slugilor din vechiul regim si cea tufänelofilä a slugilor din cel actual.

Nu am fani si nici nu-mi doresc. Am oameni care mä respectä, mä iubesc, îmi folosesc contributiile, si oameni care mä dispretuiesc, mä uräsc, mi le denigreazä. Asa e firesc.
La fel de firesc e si ca mediocritätilor culturale (care-s si dejectii morale) sä le facä lobby unii mai dezavantajati la capitolul discernämânt, dar în limitele decentei. Tabloul limbii-n-cur e de un naturalism scabros, inestetic, deranjant - inacceptabil într-o comunitate respectabilä. Iar folosirea lui ostentativä e de un prost-gust pe care-l respingem. Zi-ne dictatori. Noi ne zicem oameni de bun-simt.

Da, am contribuit si noi la deschiderea off-topicului - asa cä acum îl închidem si revenim la DANELIUC (gata cu Pintilie, gata cu Tufi).

Last edited by Pitbull : 10 Feb 2010 at 12:18.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif