Thread: Daneliuc
View Single Post
Old 09 Feb 2010, 22:49   #29
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

Originally Posted by Pitbull:
Omule-cu-aia-n-mânä:
pai din cate observ, daca eshti moderator pe forumul acesta itzi cam permitzi orice, nu? eu nu te-am jignit cu nimic, poate totushi te avertizeaza cineva

Quote:
Cum ar fi niste amintiri "non-anacronice" (usor, greu, cum vrei tu). Poate... amintiri din prezent? Sau din viitor - ca la Daniken?
nu sunt fan sci-fi, si daniken e supraestimat.

Quote:
In rest:
Observatiile tale despre "Proba de microfon" sunt excelente - sincere felicitäri.
felicitari ca tzi-arat aia din mana?

Quote:
Dar pentru ca a mea consideratie sä fie plenarä, trebuie sä renunti la slugärnicie. Pupincurismul tufänelofil e ostentativ, ridicol, compromitätor. Renuntä. (Spre binele täu ti-o spun - ceea ce-mi dä dreptul sä fiu atât de categoric si necrutätor.

nu intzeleg: daca tu ai fanii tai, ce te impiedica sa acceptzi nishte linkuri bine intentzionate si ontopic, on forum?
Quote:
Nu-mi räspunde, nu motiva, nu te scuza; re-nun-tä - acum, total, neconditionat. Si gata!)
sa re-nuntz ne-con-di-tzio-nat? asta se vrea un oximoron dar e un paradox? oximoronul asta are nevoie de un parodontax

Quote:
Gata cu slugärnicia, gata cu dirigentia - back to topic: despre Daneliuc, vä rog!
n-atzi deschis chiar voi subiectul despre pintilie?
manwithamoviecamera is offline   Reply With Quote sendpm.gif