Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 08 Feb 2010, 13:54   #662
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by R_Afc:
Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea: Ce intelegi prin marketing ?

Cu siguranta nu o discutie banala despre amortizarea bugetului, ceva ridicol cand vine vorba de un blockbuster ? Am spus ce inseamna marketing, am si dat exemple de elemente care se leaga de marketing ? Tu insa o tii una si buna cu amortizarea. Normal ca strategie de promovare isi propune sa isi "amortizeze" investitia dar ce-i nou in asta ? Imi spui niste banalitati de gradinita.

Sigur ca formatul 3D nu e ceva nou, doar de accea am folosit cuvantul "revigorare", dar nu poti nega ca folosirea RealD 3D sau IMAX 3D nu au contribuit la aducerea mai multor oameni.

Asa si ? Asta e unu lucru stiut de toata lumea, unde vine abuzul sau promovarea excesiva? Orice film care apare in 3D acum il pui ca promovare excesiva sau abuziv a doar pentru ca e in 3D ?

Nimic special ? Asta-i foarte tare, sa ai incasari de miliarde nefiind sustinut de nimic, doar de mintea lui Cameron. Tu spui ca reclama de la Coca-Cola a fost proasta si ca nu ar scoate pe nimeni la sala de cinema. Formatul 3D, nu reprezinta cu adevarat un stimul, pentru aducerea cetatenilor in sali. Filmul nu are o distributie cu vedete, deci nu are niciun efect asupra nimanui. Doar meticulozitatea pentru imagine a lui Cameron a creat acest blockbuster. Tare!

Corect cu partea ingrosata, pentru restul: Nu pe bune, tu postezi ca sa enervezi lumea sau care-i exact rolul tau pe aici ? Maestre de cate ori sa iti spun:

- marketingul unui film 3D -> S-A MAI FACUT (nu-i primul film 3D)
- reclame la Coca-Cola -> UAU

Asta e tot ? Asta e marketingul si promovarea abuziva ? Hai las-o-n pastele masii de treaba.

Quote:
Avatar e putin prea tehnic pentru ei dar poate data viitoare inteleg ce vad daca au invatat ceva din Avatar.
Tu ce ai inteles din "Avatar" ?

Era vorba de tehnologie si familiarizarea cu ea pentru a judeca mai clar data viitoare anumite aspecte pe care acum din cauza lipsei de informatie pot fi apreciate superficial. Fa un efort si citeste mai atent.

Am incercat sa iti si dau exemplul cu Alice in Wonderland. Ai sarit peste pentru ca asa ai tu chef. Nu mai am de gand sa ma contrazic cu tine. Ai avut destule posturi la dispozitie sa dovedesti ca nu ai vorbit aiurea cand ai scris despre "marketing" si cu singuranta posturile mele de atunci incoace au fost mai lungi cu explicatii detaliate despre marketing si promovare.

Eu cel putin am terminat cu subiectul asta.

Last edited by Redy : 08 Feb 2010 at 14:30.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif