@Redy
Quote:
Tot o dai cu amortizarea investitiei. Ce legatura are asta cu marketingul ca de el vorbeam? Nu ma intereseaza daca isi amortizeaza aia costurile insa mai toate filmele isi fac bugetul inapoi, filmele pentru publicul larg.
|
Poftim ?
Poate pe tine nu te intereseaza amortizarea bugetului, dar acest lucru este prioritatea numarul 1, cand vine vorba de un buget urias.De exemplu, un mare kix fiind filmul "The 13th Warrior" cu Banderas sau "Ali" cu Will Smith.
Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea: Ce intelegi prin marketing ?
Quote:
Zici de 3D. Filme 3D au mai existat, nu-i nimic abuziv sau ciudat pentru ca faci reclama la 3D. Da, lumea este atrasa de 3D dar nu-i cine stie ce miscare de geniu pentru ca a mai fost facuta.
|
Sigur ca formatul 3D nu e ceva nou, doar de accea am folosit cuvantul "revigorare", dar nu poti nega ca folosirea RealD 3D sau IMAX 3D nu au contribuit la aducerea mai multor oameni.
Quote:
Reclamele cu Coca Cola ? Cred ca glumesti. Au fost proaste si nu vad de ce cineva si-ar misca fundul de pe canapea la cinema pentru ca a vazut Avatar in reclama de coca-cola.
|
Nu conteaza daca reclamele la Coca-Cola au fost bune sau nu, conteaza ca numele filmului a aparut acolo.
Quote:
Filmul a avut succes si pentru ca aia de la Weta sunt geniali dar si pentru ca Cameron este un perfectionist in materie de imagine.
|
Asta nu a sunat avantajos...
Quote:
Avatar nu a avut nimic special, singurul lucru care s-a facut a fost sa promoveze numele in mod normal si nicidecum abuziv sau ciudat sau genial de bine. Filmul s-a vandut pe sine iar explicatiile de tip "pentru ca i s-a facut reclama" sunt absolut stupide.
|
Nimic special ? Asta-i foarte tare, sa ai incasari de miliarde nefiind sustinut de nimic, doar de mintea lui Cameron. Tu spui ca reclama de la Coca-Cola a fost proasta si ca nu ar scoate pe nimeni la sala de cinema. Formatul 3D, nu reprezinta cu adevarat un stimul, pentru aducerea cetatenilor in sali. Filmul nu are o distributie cu vedete, deci nu are niciun efect asupra nimanui. Doar meticulozitatea pentru imagine a lui Cameron a creat acest blockbuster. Tare!
Quote:
Avatar e putin prea tehnic pentru ei dar poate data viitoare inteleg ce vad daca au invatat ceva din Avatar.
|
Tu ce ai inteles din "Avatar" ?