View Single Post
Old 08 Feb 2010, 03:11   #28
Redy
Guru

Redy

Pai pe mine ma deranjeaza "lentila digitala" respectiva pentru ca nu arata ca un ochi ci ca un glob pictat pentru ca ochii arata altfel. Si cand in scena respectiva capul lui Depp e cat ecranul de imax, "lentila" e cat mine de mare. Nu stiu, pe mine ma deranjeaza si nu-i un lucru atat de mic pe care sa il pot ignora. Nu ma va impedica sa ma duc la film dar as fi vrut sa fie mai atent sau poate asa a vrut el sa para fals.

Avatar a costat 237 de milioane si asta 250 numai ca asta are mai multe scene de CG (desi renderingul e facut pe distante mai mici) deci per total, da, a costat mai putin decat Avatar dar sa stii ca detaliile sunt date de artisti pentru ca tehnologiile exista deja la mai toate firmele de CG.

Nu stiam ca nu a fost filmat in 3D ci in 2D si apoi masterizat in 3D. Esti sigur de asta ? Mie mi se pare a avea elemente de la bun inceput facute in 3D. Scrie IMAX 3D pe trailer si din cate stiu IMAX 3D inseamna ca a fost filmat pentru IMAX 3D. Daca e doar facut 3D din 2D cred ca o sa il vad 2D.

In legatura cu reclama vs film eram ironic avand in vedere ca multi s-au dat cu fundul de pamant si au gasit ei interdependeta dintre cantitatea de reclama si calitatea filmului care in mare parte exista dar o data la cativa ani apare si o exceptie.

Originally Posted by buticut:
God, Wonka's eyes were purple and nobody complained.

Alea erau lentile mov care colorau irisul, asta e un ochi 100% digital, e o diferenta.

Originally Posted by M0n0:
@Redy...la pisica de mai sus in imagine...te-ai gandit ca acea reflexie in ochii ei e de la luna...si ca luna se afla in fata ei, sus pe cer?
Sa zicem asa, ok, dar si in alte scene e doar o lumina in ochi. . Poate asa a vrut Burton sa fie, nu-i rau. La pisica merge, la Depp ma enerveaza pe mine.

Originally Posted by buticut:
Nu uita ca AiW a fost mult timp in productie, asa ca secventele finale pot sa difere fata de cele din trailer.

Sper.

Mi-a placut mie Avatar, nu are cum sa nu imi placa Alice in Wonderland desi CG-ul e la nivel de Monster Inc in unele momente dar din punct de vedere al designului imi place. De aici vine si "cererea" mea ca intr-un astfel de film sa fie atentia la detalii putin mai mare, de aia si apreciez ce a facut Cameron.

Dar poate inca se mai lucreaza si la final va arata bine pentru ca excelent nu are cum. Inca o dovada ca stilul nu e una cu imaginea si translatarea stilului in imagine de film iti permite sa iei scurtaturi pe care altfel nu le-ai putea lua pentru ca nimeni nu cauta detalii cand filmul e atat de stilizat. In fine e o discutie lunga de care nimeni nu este interesata.

PS: Cand mai face si Burton un film "original" pentru ca stilul lui l-am vazut deja si cred ca ma voi plictisi de el daca mai scoate inca un film la fel. Am inteles ca ar mai vrea sa faca frumoasa din padurea adormita. Dark is fun but its cheating.

Last edited by Redy : 08 Feb 2010 at 03:56.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif