View Single Post
Old 08 Feb 2010, 02:29   #27
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by Redy:
mi se pare ca se pierde mult din jocul lui.

Prefer culoarea naturala a ochiilor lui Depp in favoarea lentilelor anytime, dar nu vad cum s-ar putea pierde din jocul din aceasta cauza. E o amarata de lentila colorata, tot isi poate misca ochiul in voie si sa continue sa fie la fel de expresiv.Poate ca deranjeaza reflexia...daca stai cu ochii lipiti de ecran. Intr-o sala de cinema incarcata, nimeni nu va fi deranjat de asta.
Daca am analiza CHIAR atat de meticulos filmele, poate ca nu am mai fi cinefili. Si da, face parte din trademark-ul lui Burton. God, Wonka's eyes were purple and nobody complained.

Cu un buget de 250 mil. $, din ce am vazut (putin, e drept - same scenes over and over again) pare sa isi faca banii. Wonderland looks gorgeous - e aproape in totalitate CGI'ed, dar e greu sa ti-l imaginezi altfel. Un mare plus pentru Burton ca nu a fost de acord sa se utilizeze tehnologia motion capture a la Zemeckis - i s-a parut "clunky", parere pe care i-o impartasesc, asa ca tot materialul filmat astfel, a ajuns la gunoi. Pierdere de bani si de timp,dar cu motive intemeiate.

Dude, nici nu are rost sa il compari cu Avatar - Avatar WAS filmed in 3D, Alice in Wonderland a fost filmat in 2D, facandu-se conversia ulterioara in 3D si Avatar a fost mult mai scump decat Alice. CGI is expensive.

Concluzia ca filmul cu siguranta e prost fiindca i se face reclama multa e bullshit. Ce legatura are campania de marketing cu filmul in sine? Asta e scopul,nu? Sa atraga cat mai mult atentia. Fiindca Disney e la carma, isi permit publicitatea excesiva. Orice alta companie ar face la fel. We loooooooove making mooooooooovieeeeeeeees, dar trebuie sa scoatem profit si din asta.

Nu uita ca AiW a fost mult timp in productie, asa ca secventele finale pot sa difere fata de cele din trailer.

Sper doar ca AiW sa nu dezamageasca - de la el chiar am pretentii ridicate.

Btw, "new" Super Bowl Commercial:
http://www.facebook.com/video/video....0713960&ref=mf

The Jabberwock looks pretty awesome. Purple flames !

Last edited by buticut : 08 Feb 2010 at 02:36.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif