La cate reclama s-a facut la filmul asta sunt sigur ca o sa fie prost. Pentru ca dupa cum ne-a invatat esecul Avatar, cu cat reclama e mai mica, cu atat filmul e mai valoros.
Oare se poate face reclama "multa" la un film bun sau reclama multa e doar pentru filme proaste ? Poate ne ajute SoX cu un studiu sociologic ceva.
Long live good movies !
Imi place stilul lui Tim Burton si astept filmul asta la cinema insa sunt anumite lucruri care ma deranjeaza la aspectful filmului avand in vedere ca Avatar (ca si alte filme inaintea lui) a ridicat stacheta pentru ce inseamna CG si imagine in film. Ca platitor de bilet, as prefera ca toti cei care fac filme sa aiba o atitudine perfectionista cand vine vorba de imagine (mai ales cand exista CG) pentru ca ea evolueaza si este stupid ca regizorul sa nu vrea mai mult sau macar la fel cu ce a iesit in acelasi an. Asta pentru publicul filmului lui pentru ca ciorba la care se adauga zeama de varza si se vinde ca alt fel de ciorba am mai vazut.
La o mica analiza a trailerului am descoperit:
- animatii proaste
- personaje a caror fluidititate este aproape inexistenta
Cea mai mare nemultumire este cea in legatura cu
ochii lui Depp, si cum ochii sunt o parte importanta a fetei pe mine ma deranjeaza cum au fost facuti. Am facut o imagine si am explicat acolo cum sta treaba cu exemple din alte 3 filme (
click pentru a mari imaginea ):
La partea de animatii nu se mai poate lucra dar sper ca la partea vizuala sa fi vazut noi imagini in lucru desi unele sunt consistente in aspectul lor.