Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 07 Feb 2010, 03:35   #654
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by R_Afc:
@Redy
Iti recomand sa (re)citesti postul cu numarul 600, de la pagina 30 (sunt perfect de accord cu acel post). Nu te preface ca nu intelegi, spunandu-mi ca sunt incoerent in exprimare (proasta tactica de a evita o discutie). Faptul ca nu poti veni cu o replica consistenta, a dus la aceasta reactie de....
De ce nu te gandesti ca poate, nu esti tu in stare sa intelegi un simplu post, inainte de a ma face pe mine incoerent ? S-ar putea sa ai o conceptie gresita despre tine, cu privire la "penetrarea cuvintelor".

Hahahaha. Deci eu evit discutia discutand si tu care pana acum nu ai scris nimic despre propriile cuvinte tu nu eviti discutia ? LOL

Crezi ca faptul ca te-am facut incoerent este doar o tactica. Aha. Eh, ai cum sa imi dovedesti mai jos. Sau poate, dupa cum ne-a invatat maestrul Pit, si coerenta poate fi un subiect de discutie cu pareri pro si contra.

Am citit postul de care zici, la vremea lui, numai ca acolo nu-i nimic despre marketingul ala abuziv de care vorbeai. In caz ca ai uitat ce ai scris, si probabil ca ai facut-o, uite aici:

Originally Posted by R_Afc:
Daca incruntatii, CTP si Cartarescu au vorbit negativ cu privire la pelicula lui Cameron, atunci ma voi suci la 360 de grade si voi face o recenzie pozitiva, pentru ca nu imi place culoarea maro (deloc!, da deloc).
Nu ai cum sa promovezi un film fara activitate comericala, tu vorbesti despre Avatar de parca ar fi avut un buget de 1 RON, era de asteptat ca acel buget imens va trebui amortizat cumva, asa a fost si Avatar Day, reclama Coca-Cola and Avatar etc., au amplificat impactului asupra publicului, ceea ce nu e un lucru rau, daca filmul/povestea era pe masura asteptarilor.

Nu din cauza marketingului, nu mi-a placut mie Avatar, ci din cauza ca mi-am dat seama cum se va termina dinainte sa intru in sala. Plus ca, un spectacol facut pe calculator in secolul XXI, nu e mare smecherie, cum a fost de exemplu "Star Wars".

Activitatea comerciala (adica marketing) si noua forma de spectacol 3D (ultima data cand am verificat, Titanicul nu a fost proiectat in format 3D) , sunt principalii factori care au adus atata lume in salile de cinema.

Faptul ca a castigat si va castiga multe premii, nu are nicio relevanta.

Postul tau l-am citit doar ca este plin de prostii si chestii de ordin general doar ca nu e nimic de luat din el asa ca nu vad de ce ai insista cu postul ala ?

Ia maestre, ia subliniaza-mi tu cu carioca unde ai descris in postul ala despre "marketingul abuziv" al filmului, si preferabil ceva ce nu am scris eu mai inainte de postul tau. Hai Einstein, sa te vedem.

Originally Posted by shade4free:
La cata reclama s-a facut pentru el,
O vena virtuala din cap simt ca se sparge. Da, recunosc, reclamele la detergenti m-au facut sa ma duc la Avatar !!1

Suntem un neam de cocalari , de la cel mai mic la cel mai mare. Ca dovada ca si aia mari nu sunt altceva decat astia mai mici suiti pe un teac de volume groase.

Totusi, simt nevoia sa clarific unele lucruri, sau sa imi spun parerea in legatura cu "reclama". Sa clarificam ce nu inseamna reclama:
- faptul ca eu am recomandat filmul lui Gigel, Costel si Marioara pentru ca mi-a placut
- o stire la televizor (din Romania) cum ca filmul Avatar a depasit Titanicul la incasari - aceasta este o stire, o statistica pur matematica si o strategie de marketing accesibila tutoror daca si numai daca filmul lor este atat de "bun" incat sa bata o statistica in vigoare
- comentariile din ziare (romanesti) ale securistilor imbracati in ziaristi, aia au alte treburi decat sa ia bani de la Fox

Ce inseamna o reclama:
- afisaje pe site, ziar sau alte medii
- exista si alte forme de care noi in Romania nu dispunem

Last edited by Redy : 07 Feb 2010 at 06:22.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif