View Single Post
Old 06 Feb 2010, 15:49   #585
Pashpix
Guru

Pashpix

"Carol I - Un destin", cel mai vândut film românesc pe DVD în 2009

Un top dat publicităţii de magazinele Diverta arată că în anul care a trecut preferinţele cumpărătorilor pe segmentele DVD şi Blu-ray s-au orientat către producţiile dramatice, comedie şi filme de acţiune, dar nu au fost neglijate nici SF-urile. Astfel, cel mai cumpărat film pe suport DVD a fost "Twilight", urmat de o producţie autohtonă, "Carol", filmul regizorului Sergiu Nicolaescu, de blockbusterul "Titanic", "Parfum de femeie" şi "Pacientul englez". "Bunul Will Hunting", "Mama mia", "Australia", "Mă dau în vânt după cumpărături" şi "Îngeri şi demoni" completează lista. În fine, pe segmentul Blu-ray, clasamentul a fost următorul: 1. "Cavalerul Negru"; 2. "Operaţiunea Valkyrie"; 3. "Benjamin Button"; 4. "Matrix"; 5. "Eu, robotul"; 6. "Australia"; 7. "Partea lui de consolare"; 8. "Matrix Revoluţii"; 9. "Harry Potter şi Prinţul Semipur"; "Matrix Reîncărcat".

Horaţiu Mălăele, mafiotul cu garoafă la rever din "Poker"

Pentru actorul Horaţiu Mălăele, o premieră a anului 2010 va avea loc cu „Poker”, al doilea film de comedie din cariera lui Sergiu Nicolaescu, care îi aduce laolaltă pe Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Riţiu si Horaţiu Mălăele. O poveste desprinsă din realitatea românească de după 1989, mai actuală ca niciodată, în care Mălăele este Titel, mafiotul cu garoafă la rever. „Am încercat altceva decât spectacolul lui Tocilescu. Ceva din tendinţele regizorului Şerban Marinescu, sub bagheta căruia am jucat în „Ticăloşii”. Titel, personajul meu, este un politician nenorocit, care calcă peste cadavre şi se ascunde sub masca generozităţii pentru a deveni un om influent”.
Pashpix is offline   Reply With Quote sendpm.gif