View Single Post
Old 06 Feb 2010, 13:31   #75
buticut
Guru

buticut

Ba da m-am gandit la Jhonny , dar cum nu l-am vazut aruncat prin postari, am zis hai treaca-mearga, sa termin intr-o nota pozitiva . Gospin,din partea mea pot sa nu-l sufere, da' sa dea si niste argumente (ca sa le pot contra-ataca, evident ).Ca e "prea iubit", that's not good enough - care-i vina lui in toate astea? Eu cand aud de cel mai nesuferit, ma gandesc la tipi care par aroganti in interviuri,care sunt prea cu mot cand vine vorba sa-si "serveasca" fanii, care joaca mereu acelasi personaj enervant in filme - in fine, celebritati care se cred superioare oamenilor de rand.

Neah, I'm not obsessed. Mai am accese de "fangirl",dar la un nivel destul de normal. Pur si simplu imi place de el mai mult decat de altii. In rest, toate bune, imi vad de viata mea, ocazional ma mai uit la filme...De fapt, daca stau sa ma gandesc, cred ca din decembrie nu am mai vazut vreun film cu el .