Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 05 Feb 2010, 03:07   #624
SoX
Miserupist

SoX

Originally Posted by Gospin:
@sox Eu nu am vazut nici un film care sa fi multumit pe toata lumea, tu?
ps: nu exista! Mereu vor fi oameni cu pareri diferite, si cu argumente, mai bune sau mai putin bune! Si sa stii, ca multi au avut de la Avatar asteptari mult mai mari, chiar si eu. Din pacate nu mi s-a parut asa "senzational", dar nu pot spune ca nu mi-a placut.

Categoric ca nu a existat nici un film care sa fi multumit pe toata lumea si cu siguranta nici de acum incolo nu va exista un astfel de film. Iar daca un film va reusi acest lucru nu numai ca va castiga toate premiile din cinematografie ci si "premiul Nobel pentru pace" asumandu-si meritele pentru faptul ca ar reusi sa-i impace pe toti criticii de film.

Cat despre "inculpatul" Avatar, intradevar, si mie mi-a facut placere sa-l vizionez, insa doar atat . Dar, ma deranjeaza in mod special faptul ca acesta a fost inteles de multi ca fiind: "de mare importanta in evolutia industriala a cinematografiei" Ok. Evolutie spre ce? Spre tehnica? Spre inovatie? Si in ultimul rand tind sa cred in continuare ca filmul ar trebui sa fie tratat ca pe o arta si nu ca pe o industrie transformandu-l intr-o matritza de facut bani. Insa ecranizarile din prezent ma fac sa ma indoiesc de acest lucru...
SoX is offline   Reply With Quote sendpm.gif