Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 04 Feb 2010, 18:48   #618
R_Afc
Veteran

R_Afc

Daca incruntatii, CTP si Cartarescu au vorbit negativ cu privire la pelicula lui Cameron, atunci ma voi suci la 360 de grade si voi face o recenzie pozitiva, pentru ca nu imi place culoarea maro (deloc!, da deloc).
Nu ai cum sa promovezi un film fara activitate comericala, tu vorbesti despre Avatar de parca ar fi avut un buget de 1 RON, era de asteptat ca acel buget imens va trebui amortizat cumva, asa a fost si Avatar Day, reclama Coca-Cola and Avatar etc., au amplificat impactului asupra publicului, ceea ce nu e un lucru rau, daca filmul/povestea era pe masura asteptarilor.

Nu din cauza marketingului, nu mi-a placut mie Avatar, ci din cauza ca mi-am dat seama cum se va termina dinainte sa intru in sala. Plus ca, un spectacol facut pe calculator in secolul XXI, nu e mare smecherie, cum a fost de exemplu "Star Wars".

Activitatea comerciala (adica marketing) si noua forma de spectacol 3D (ultima data cand am verificat, Titanicul nu a fost proiectat in format 3D) , sunt principalii factori care au adus atata lume in salile de cinema.

Faptul ca a castigat si va castiga multe premii, nu are nicio relevanta.

Last edited by R_Afc : 04 Feb 2010 at 19:02.
R_Afc is offline   Reply With Quote sendpm.gif