View Single Post
Old 04 Feb 2010, 15:59   #36
Federico
Snob Elitist

Federico

Nu e vorba de omagiu, trimiterea tre' aiba ca tinta ceva oarecum grandios... dar te cramponezi de detalii irelevante. Faptul ca scena se desfasoara in IKEA poate avea, cel mult, anumite conotatii. O tii intr-una ca ascultau nu-stiu-ce, ca se imbracau nu-stiu-cum sau ca se plimba pe nu-stiu-unde. That's not the fucking point (it is a point but not THE point) ! 'The penis scene' nu cred e altceva decat pare. Inteleg ca te-a enervat. Asa, si care-i problema (filmului, nu a ta)? Din punctul meu de vedere singurul aspect la care poti sa-l ataci e acela al verosimilitatii... restul e -nu, nu tacere- o chestiune de gusturi. Si, ca fapt divers, nu e una dintre partile mele preferate ale filmului, dar eu chiar am avut in liceu colegi care prezentau uneori un comportament identic (desigur, nu eram one of them) , asa ca problema verosimilitatii fiind transata, nu mi-a ramas decat sa respect ideea scenaristului.

PS: E un film cu bune si cu rele ca multe altele dar in linii mari... mi-a placut la nebunie "JUNO" .
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif