View Single Post
Old 02 Feb 2010, 20:57   #127
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Mie chiar mi s-a părut slab SIx Feet Under. Primul sezon a fost într-adevăr ceva nou, interesant, dar apoi au luat-o pe arătură căutau senzaţionalul şi se luau de tot felul de prejudecăţi şi multă, prea multă dramă fără sens. Moarte, suferinţă, crime inclusiv sinucideri şi aborţii, homosexuali, frustraţi, incest. Ăsta nu mai e entertaining e o revoltă a autorului împotriva a ceva, dar nu prea am înţeles a ce. Sau poate nu înţeleg eu rostul tragediilor sumbre.

Nu că moartea n-ar fi un subiect bun, dar prefer viziunea lui Fuller cu Pushing Daisies şi Dead Like Me. Şi chiar îmi plac filmele sau serialele cu oameni sau familii disfuncţionale, dar mai bine o comedie neagră decât o tragedie neagră(dacă există termenul). Şi aşa viaţa e scurtă de ce să o consumăm văzând subiectele într-o tragedie când le putem vedea în comedii.

House pe de altă parte combină foarte bine aroganţa lui cu nişte teme foarte interesante. Destule personaje carismatice, dar în cele din urmă personajul House e unul dintre cele mai interesante şi mai plăcut de urmărit din câte am văzut prin seriale.

Mă surprinde locul lui Extras, nu că nu aş fi un mare fan al lui Gervais, de fapt chiar cred că e cel mai amuzant actor al timpurilor noastre şi Extras chiar e superb, dar mie chiar nu mi s-a părut memorabil. Îl revăd cu plăcere din când în când şi râd copios de fiecare dată, dar parcă-i lipsea ceva ca să-l pun în top.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif