Originally Posted by Keepwalking:
Sincer, eu nu pot intelege dualitatea lui Alex Leo Serban.
Pe de o parte, vorba aia, a cunoscut si cunoaste oameni distinsi, se invarte prin zona VIP a festivalurilor de film, este prezent in diverse medii culturale de tinuta, trece drept un tip cultivat si manierat.
Pe de alta parte, ce-am vazut pe aici ma ingrozeste. Imi aduc aminte doar de doua mizerii, cand scria pe aici, pe undeva, ca "se pisa regal pe sentimentele crestinesti" si cand o blestema pe Dragomara sa moara de cancer uterin.
Sigur, ne-am mai injurat cu totii pe aici, dar nu tin minte sa mai fi ajuns cineva la o astfel de "coloratura" de-a dreptul demonica a limbajului.
Ei bine, poate acoperi o semnatura intr-o revista simandicoasa un vizibil handicap sufletesc?
Iar daca el se intreaba vreun moment de ce starneste in randul unora furie si dezgust, ar trebui sa priveasca adanc in constiinta sa pentru a gasi raspunsul.
(...)
Alex Leo Serban este vedeta pentru ca a stiut sa-si managerieze foarte bine imaginea.
Intr-adevar, are un stil dandy si nonconformist care-l detaseaza de restul criticilor de film, ceva mai conservatori in aparitiile publice.
Pitbull i-a enumerat calitatile.
Insa, din pacate, in interiorul acestei constructii media, se pare ca exista anumite carente ale personalitatii sale.
Cu totii avem astfel de lipsuri, insa el, pe acest forum cel putin, le-a dezvaluit o dimensiune hipertrofiata.
Cunoscandu-l personal doar din doua scurte intalniri in care a fost foarte amabil cu mine, dar, mai ales, din cele scrise de el pe forum, perceptia mea despre el a devenit una foarte confuza.
Iar ceea ce spun aici are legatura cu acest topic.
Anul trecut a fost votat de catre userii cinemagia drept cel mai bun critic din Romania.
Tot anul trecut, ALS s-a intors impotriva acestor useri, coborandu-i la conditia de cocalari, de idioti, etc.
O minima recunostinta s-ar fi cuvenit a fi manifestata fata de acesti oameni care l-au preferat in 2009.
|
Aceste comentarii ar merita sä fie afisate pe prima paginä a site-ului.
Sunt obiective, pertinente, elegante, absolut adecvate (incomparabil peste propriile mele replici - desi, culmea, temperamental eu sunt mai calm decât Keep; aici, însä, mi-a dat clasä).
Iti multumesc, Gabi.