Originally Posted by hellsteed:
Paul_ Aramis eu sunt din Zalau.... Nu eram pe lume cand ai facut tu armata, dar sigur ai urcat Meteorologiei, unde e statia Meteo si un teren de fotbal (daca era pe atunci) alaturea. Urcau amfibiile si tancuriel si plutoanele pe acolo. Si poligonul si depozitul de armament din padure daca le tii minte, plus ca prin 90 toata lumea mergea in poligon la liziera padurii la iarba verde. Noi mergeam vara la cules de mure si ii luam la misto pe baietii din foisor, intrebandu-i cum e ? Cateodata vara cand mai trageau baietii un somn intinsi in iarba mai puneam si noi mana pe un binoclu , un Kalasnikov. Unchiul meu a fost sergent major. Ursan Aurel se numeste.
|
Dâmbul Morii, valea Miţii, depozitul de muniţii (armamentul era ţinut în unitate), Cucu Mic şi Cucu Mare.
câtă aviaţie inamică la joasă înălţime, la mare înălţime, mitraliere inamice stânag, dreapta, din faţă şi din spate am băgat pe drumul de la staţie până sus la intrarea în poligon ...
că tot vorbim de asta pe un site de filme, până la armată mă uitam la filmele 'ricane cu Rambo şi altele asemenea şi mă tot minunam cât de proşti erau soldaţii inamici, că treceau la 2 paşi de "eroii" ascunşi prin tufişuri şi nu îi descopereau ... după armată nu m-am mai mirat