Eu l-am vazut dar mi-a placut atat de mult incat mi-e si lene sa ma mai gandesc la el. Oricum, e in curs de stergere din memorie si merge atat de bine incat nu aveam inima sa-l intrerup. Ce sa zic? M-a plictisit. Nu e interesant sau original nici ca poveste nici ca realizare. Un plus minor pentru imagine, cum ati punctat si voi, si pentru scenele de lupta si cam atat. Nu e plin de gafe sau stupid in regie, dar nici nu sclipeste; e doar
corect facut. Cum spunea si Pitbull, schimbarea brusca spre registrul mistico-spiritual e deranjanta. Deranjant mi s-a parut si abuzul de relantiuri, dar nu cele din timpul luptelor, ci cele in care merge Denzel prin pustiu. Actorii nu tradeaza dar nici nu te lasa masca; n-au personalitate dar, ce-i drep, nici schematismul rolurilor nu-i ajuta. Apropo, Gloria, compartia ta dintre Denzel si Will Smith miroase un pic a blasfemie.

Mai da si in Washington in mintea lui Bruce Willis & Co. si a genului respectiv de filme, dar e intotdeauna cu o clasa peste tiparul de erou din aceasta categorie.