View Single Post
Old 31 Jan 2010, 14:55   #27
manwithamoviecamera
Banned

manwithamoviecamera

stimate federico, iti recomand cu drag sa citesti asta:
http://agenda.liternet.ro/articol/10...e-The-End.html
preferintzele nu le putem schimba, ele ne reprezinta. si intotdeauna raman multe de invatzat, mai ales despre si de la altzii. iata ca als i-a lasat cu drag locul unui predecesor de nadejde, gorzo. nu cred ca minunatele cartzi, nu doar una, plus recenzii si eseuri nenumarate, nu proape-eseuri, atarna in balantza mai ushor decat comercialele si simpaticele cronici care sunt puse pe locul unu de catre asha numitzii detractori, care ignora voit , resping sistematic lucrurile pozitive. nu incerc sa impun nimic, pentru ca atunci se va produce o reactie fireasca de impotrivire si mai mare oricarei solicitari de bine din exterior.
la modul f general, gorzo mi se pare prea putin emotzional, nu vadeste acea empatie necesara unui critic, desi pare hipersensibil, nu reusheshte sa ma convinga ca un film e o capodopera si e pentru suflet, nu pentru a indeplini cutare criterii artistice,ca recompensa in sine dupa vizionare nu e distinctzia, palmaresul, micile erori in aparenta progresie ce se cer spanzuratesau ghilotinate, ci mai ales cunosterea afectiva, spirituala . cum am zis: <<als nu se cenzureaza, e foarte obiectiv si nu are gretzuri, recomanda orice film cu caldura, nu e negativist, adica sa-i puta totul, exista ceva bun in orice.>>
manwithamoviecamera is offline   sendpm.gif