30 Jan 2010, 02:01
|
|
Guru
|
Ok. Lake Mungo. Daca la Dread am dat 4, Lake merita 6. Asta pentru ca undeva la mijloc ajunge sa fie dezlanat si tras de plete. Dar emotia exista, si mi-a trezit tristetea si compasiunea pentru cei ce nu au liniste si despre care sunt convinsa ca graviteaza intr-un fel de paianjenis in jurul nostru, un du-te vino ce-l plasam intr-un imaginar dar ce la fel de bine poate sa faca parte dintr-un real ce pur si simplu nu-l putem accesa pentru ca ne inchidem inaintea lui, ne inhibam simturile ce l-ar putea percepe din cauza fricii, din cauza unor porti programate genetic de a se incuia intre cele doua lumi. Autoconservare sau lipsa de viziune a rasei, habar n-am...
Acum, sincer, dincolo de balbaiala de mai sus, daca as fi vazut filmul asta vinerea trecuta inainte sa urc singura, prin padure, sambata noaptea, pe munte, nu cred ca as mai fi ajuns la stana din Baiului ci mi-as fi cautat naiba cazare in Busteni ha ha!, deh, cine ma pune sa stau pe forumuri pana noaptea tarziu si sa ratez trenurile de dimineata
Ok, Cinemania, urmatorul va fi The Reeds... A suivre...
|
|
|