Nu pot sa spun ca am fost asa surpris cum a fost Pipes.

Pipes ia-o mai usor pentru ca nu se schimba nimic. Acum, intre noi doi, fara sa ne auda astia rai de pe cinemagia, si eu sunt cam de aceeasi parere cu tine si ii vad pe unii critici incompetenti sau pur si simplu tristi. Nu stiu insa cat de mult conteaza insa parerea mea, probabil ca nu conteaza pentru criticii despre care vorbesc, ei sunt urcati pe tron pe maldar de carti si ne scuipa in cap, justificat uneori si poate chiar si de data asta. Ar fi totusi de preferat sa nu scuipe si sa le foloseasca ca sa vorbesca despre filme.
Disciple, ai vazut-o pe aia, pro rector la teatru sau film, nu mai stiu unde, cat de mult abera in privinta Avatarului ? Un om pregatit probabil dar care isi permite sa vorbeasca pe ce spune gura targului pentru ca defapt filmul a fost ignorat inainte sa apara.
Cred ca acei oameni pregatiti in domeniu cand nu incearca sa le dea la genunchi celor carora le-a placut filmul sunt ok. Unii insa au deraiat voit si oricat background ai fi avut a fost degeaba. Dezamagirea lui Pipes cred ca este ca acel background despre care vorbesti nu a fost folosit mai deloc, in afara de cateva mistocareli.