sa zicem si noi:
starplex - la inceput am mers sperand sa evit aglomeratia. a mers. doar 2 saptamani. dar am intampinat o logistica de imi era mie rusine, coada la bilete, ochelari 3D nesigilati.... scaunele or fi de piele, dar cu uleiul de la popcorn de pe 3 perechi de pantaloni ce ne facem.... nici 3D-ul nu m-a dat pe spate.

in fine. in lipsa de altceva, merge. cam cinema de cartier.
movieplex - departe de mine, mers mai rar, vazut primul 3D aici (acum vreo 2 ani), parca oleaca mai confortabil decat la HM. in rest - ok. Nu cunosc detalii despre sala lounge (in afara de ce e afisat pe site).
hollywood multiplex - prima iubire, nu se uita. facand abstractie de majoritatea pelerinilor, a unor mici discrepante la casele de bilete si de cozile la popcorn - mi se pare unul dintre cele mai bune locuri de vizionat filme din Bucuresti, daca nu cel mai bun. RealD sau cum ii zice a dat bine la vizionari.
cinema city - aici nu am fost decat la IMAX. neavand alternative, asta avem cu asta defilam. improvizatii la subtitrari (cred ca era o improvizatie), haos cu bauturile (de vreme ce e voie cu ele....), cam complicata evacuarea salii si am impresia ca nici nu exceleaza la ingineria salii. Per total - merge. Eu cu biletele rezervate online nu am avut probleme. Se recomanda un act de identitate la purtator. Despre restul salilor si VIP nu cunosc. Poatre ne ofera altcineva detalii.
patria - pentru cei care studiaza in zona - mana cereasca! decent.
cinema pro - vazut ceva film romanesc acolo - nebuneli d-astea de presa - zona buna, calitate ok, nu stiu daca suporta 3D (posibil).
cotroceni - pe vremuri mergeam si acolo. sala intima. nu mai stiu ce s-a intamplat cu ea.
light cinema - nu am ajuns pana acolo. sunt curios cum se prezinta asa-zisul "6D".