View Single Post
Old 18 Jan 2010, 17:52   #23
Getalife
Banned

Getalife

Citat falsificat.
De Melul turbat.
Şi contrafăcut.
De Melul nefutut.
Originally Posted by Pitbull:
StefanGlo, uneşte te rog acest topic cu threadul-mumä de-acum doi ani, fin'că mi-a picat pe cap prin surprindere Melul turbat (mascat în fetiţă naivă), şi mi-a spart (iar) ciocul, laolaltă cu şira spinării!
Scoate şi afurisitul ăla de Counter ca nu cumva să se mai vază şi numărul de vizualizări la cea mai terminatoare cronică a "Poliţistului" că asta ne-ar mai lipsi...

PS Încă o întrebare: nu cumva tot tu eşti cel care - după un nărav mai vechi, mi-a trimis pe Mess pe amărîtul ăsta cu nume de sud-americani şi cu marfă de doi bani: http://sexy-brazil.com/[email protected]

PS Acuma, dacă tot ai comis-o şi pe asta (adică cea mai mîrşavă băgare de pumn în gură din viaţa matale), poţi să ştergi şi tot ce mai e p-aici.
Aşa cum şi eu pot: să pun la curent pe toţi oamenii din toate celelalte forumuri de profil în legătură cu ultimele matale isprăvi visarionoviste (mai ales că - precum ai observat şi matale, am salvat totul). Apropo, a fost băiat îngăduitor al de Brucan - cînd a zis treaba aia că ne mai trebuie vreo 20 de ani...ca să scăpăm şi noi de vechile năravuri epocale...

Last edited by Getalife : 18 Jan 2010 at 19:24.
Getalife is offline   sendpm.gif