View Single Post
Old 18 Jan 2010, 12:32   #236
miercuri
Guru

miercuri

Da, nu stiu de ce prima data nu imi aparuse postul si l-am rescris din memorie, ca apoi sa vad ca era acolo. Am editat.

Originally Posted by Redy:
Deci rejucarea povestii cu personaje din istorie e cumva mai original doar ca a murit Hitler si ca au adaugat personaje fictive ? Joaca cu istoria este pe alocuri aberanta.
Chestia asta se numeste postmodernism, e nevoie de multa ironie si cultura ca sa scrii asa ceva. Si mai ales curaj.

Originally Posted by Windom:
M-am uitat ieri la trailer-ele tuturor filmelor aflate in competitie. Am ramas socat sa constat cit de lipsite de continut sint filmele astea, in proportie de 90%. Majoritatea nici nu ar avea ce cauta pe listele oricarui alt festival care se respecta. The same old shit, acelasi sentimentalism ieftin, povesti jenante, retarde, siropoase cit incape, exact pe placul americanilor retarzi. Atit Globurile cit si Oscarurile au luat-o pe panta la vale si, din pacate, nu se intrevede nimic bun la orizont. Eu cel putin m-am scirbit, saturat, plictisit... Am tot sperat dar nu mai are rost... Cred ca anul asta o sa sar peste Gala Avatar...
E un an slab pentru Holywood in comparatie cu altii, pe cine ai fi nominalizati tu in loc? Chiar nu prea ai de unde alege.

Last edited by miercuri : 18 Jan 2010 at 12:38.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif