Deci rejucarea povestii cu personaje din istorie e cumva mai original doar ca a murit Hitler si ca au adaugat personaje fictive ? Joaca cu istoria este pe alocuri aberanta.
Te rog, nu-mi vorbi de forma fara fond atat timp cat vorbesti si de IB pentru ca daca vrei sa vezi forma fara fond gasesti in IB. Pentru ca analogia mea cu grenada nu a ajuns unde trebuie te-as ruga sa imi spui fondul filmului IB.
Originally Posted by Liviu-:
Probabil ar trebui sa-ti maresti raza de actiune, sa mai cuprinda si altceva in afara de Avatar.
Windom are cumva dreptate. De altfel nici macar de filmele participante la cel mai bun film nu as spune ca sunt extraordinare. Mi se pare un an mult mai slab decat precedentul cel putin.
|
Cred ca Wisdom ar trebui sa vada filmele si nu trailere. Comentariile pe trailere sunt atat de aberante incat nu simt ca trebuie sa detaliez. Este un an slab, asa este. Ca sa adaug ceva, faptul pe care l-ai observat. nu-l face pe Avatarul mai prost sau mai slab decat filmele cu care concureaza.
Poate o sa imi largesc raza de actiune, insa asta este total irelevant comentariului meu in legatura cu Avatar iar faptul ca l-am facut troll este o exagerare pentru ca el trolleaza doar Avatar sau si threadul asta facand comentarii dupa trailere sau mai stiu eu ce. Recunosc, nu-i un troll peste tot.
Faptul ca anul asta e mai slab decat anul trecut este irelevant topicului in sine si cine nu poate alege un film, doua, trei, patru care sa ii placa din anul asta este pur si simplu trist sau nu a vazut lumina soarelui destul.