View Single Post
Old 15 Jan 2010, 18:24   #16
Getalife
Banned

Getalife

Aoleu!! mai şi predai? şi tot aşa, numai pe bază de argumente...ad hominem?! Că văd că argumente la obiect...ioc!
Dacă intenţionezi să deschizi o anchetă cu privire la identitatea mea, anunţă-mă şi pe mine. Ca să mă lămuresc şi eu ce dracu o mai fi p-aici.
Cît despre "alea cu Brasovul, bunioarä ", nu eu le-am adus ci chiar filmul în discuţie: sau nu ştii nici măcar unde este Biserica Neagră, cea cu turlele poleite în aur?!

Originally Posted by keepwalking:
din cate am inteles, cea mai tare secventa e cea de final, cu constiinta si dex-ul.
nu intamplator era inclusa si in trailer.
probabil ca altceva nu avea ce arata.
chiar daca e un film slab...
Foarte bună observaţia: doar nu era să bage in trailer scena interminabilă cu sorbăitul de aurolac al ciorbei reci, sau cu filajul de după stîlp, care durează...jumate din tot filmul, sau cea din introducerea filmului, cu mersul printre blocuri, care durează şi aia ca la...Porumboiu (seamănă izbitor cu maşina din inceputul lui "A fost..." care e filmată cu îndărătnicie şerpuind pe aleile drintre blocuri pînă te ia ameţeala), sau scena interminabilă a aşteptării la uşa comandantului, sau...ce mai! tot filmul e pe stilul ăsta atemporal!

Last edited by Getalife : 15 Jan 2010 at 18:56.
Getalife is offline   sendpm.gif