Originally Posted by Judex:
Repet, ce anume te face sa spui ca mesajul nu este sustinut estetic?
In alta ordine de idei, ai foarte mult de argumentat pentru a convinge, pentru ca cineva caruia ii place Celine Dion pleaca de la bun inceput cu handicap.
|
of, nu vreau să conving pe nimeni de nimic, ba mai mult nu vreau să schimb concepţiile şi opiniile nimănui, eu sunt excepţia aceea extrem de rară, care înţelege, acceptă şi respectă opiniile divergente.
sunt genul acela şi mai rar care trăieşte, şi trece prin filtrul propriu un film, o carte, un eveniment etc. care nu se entuziasmează şi nu subscrie unei păreri doar pentru că ea
deja a fost emisă de-o "celebritate" (

), şi de asemenea nu-şi validează judecăţile după "masele" care subscriu, sau nu, ulterior, la ele. prin urmare mi se par absolut jenante părerile de genul "concepţiile mele estetice legate de filmul X sunt absolut valabile deoarece sunt realitv identice cu opiniile criticului Y".
în ce-o priveşte pe Celine Dion, promit să încerc să trec peste handicapul ăsta

, evident în altă viaţă, eventual să încerc un Adrian Copilul Minune, Mozart având şi el handicapul desuetudinii.

(acum între noi 2, rar mi-a fost dat să citesc ceva mai greu digerabil, ca să folosesc un eufemism.

)