View Single Post
Old 12 Jan 2010, 23:22   #162
Federico
Snob Elitist

Federico

Originally Posted by Dragomara:
-1) io nu am astfel de prejudecăţi, orice meserie trebuie şi este de respectat; politiştii nu sunt cu nimic mai prejos decât măcelarii, de ex.
-2) hai că despre legea morală l-aş putea întreba pe Kant, , dar totuşi de când Constituţia şi legile ţării, cele votate democratic sunt convenţionale?!
-3) - totuşi ar fi putut trata nişte cuvinte mai... grele, nu crezi?!

1)Teoretic ai dreptate(desi nu prea imi vine sa cred ca simti asta) dar realitatea e cu totul altfel si nu poti sa ataci plauzibilitatea premisei de la care pleaca Porumboiu.
2)Eu nu vad o incompatibilitate intre termeni dar in caz ca m-am exprimat gresit cred ca ai inteles totusi la ce ma refer.
Originally Posted by Dragomara:
... cu cât erau mai ridicole cu atât îţi plăceau mai mult! nu mai înţeleg nimic, dar nu-i bai să mergem mai departe.
Ridicol,intr-un sens mai bland decat suna si placut, dintr-o perspectiva funny.Ce-i asa incredibil?

Originally Posted by dragomara:
aici m-ai băgat total în ceaţă! te rog decide-te o dată, fratele meu de DEX! ţi-a plăcut la nebunie din prima, dar avea aceleaşi senzaţii ca şi Keep (n.t. te plicitsea de moarte) dar i-ai mai acordat o vizionare, fiind decis să-l desfiinţezi, după ce-l iubisei atât!
Da,la premiera mi-a placut, dar pe masura ce ma departam de el in timp, incepusem sa am indoieli, culminand cu senzatia ca e o varza totala,moment in care i-am acordat inca o vizionare ca sa imi verific noua concluzie.Apoi...you know the rest.

Originally Posted by dragomara:
să mă împuşte careva. şi uite cum constat io că limba română nu-i limba mea maternă.
apropo de cuvinte: "savurându-l la maxim" e superlativul lui "mi-a plăcut la nebunie", sau cum?!
Aici chiar cred ca nu m-ai urmarit.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif