Originally Posted by Redy:
EFlores, esti fundas. Analiza ta se bazeaza pe jumatate pe lucruri auzite de tine din cine stie ce surse sau ca te contrazici ( artistic vorbind ) in cateva paragrafe. Sunt totusi curios care e acea asemanare cu Matrix pentru ca sunt sigur ca ai pus-o acolo doar din auzit-o si nu ai trecut-o prin filtrul cerebral. Presupunerile tale intra in curentul cocalaristic, pentru ca nu sunt studiate sau luate oficial, sunt ce ai auzit tu cand mergeai cu autobuzul. Mai presus de atat, ai scris articolul ala intr-o revista ? LOL
Stiu ca nu-i usor sa admiti ca ai dat-o in maracini dar sa stii ca "metaforele" nu se folosesc cu copy-paste si trebuie sa aiba sens. 
|
Nu sunt atras de fotbal, merci.
Se aseamana cu Matrix, prin faptul ca protagonistul se conecteaza la un aparat, pentru a patrunde intr-o alta lume. Matrix acolo, Pandora aici. Adevarul e ca trebuie sa fii geniu ca sa vezi asemanarea asta.
Nu merg cu autobuzul, dar recunosc ca am adoptat unele idei in articolul meu pentru simplul fapt ca sunt complet de acord cu ele si ca am gasit in timpul vizionarii filmului argumente pentru care Avatar nu este original.