Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 11 Jan 2010, 11:44   #491
pipes
Guru

pipes

man, you ve got an obsession!

Si, on topic, ca sa se lamureasca si WINDOM cum sta treaba cu Avataru... Eu nu cred ca problema sunt cei care accepta un astfel de film, ci cei care se opun cu indarjire dintr-un reflex preconceput, pe care cred ca nici cei care-l poseda nu-l pot caracteriza. Nu as vrea sa-l numesc animalic sau primitv, dar nici bine nu-mi suna.
Am mai subliniat pe undeva. Cum poti sa vorbesti despre un lucru pe care nu l-ai vazut (bun sau rau) si sa mai si comentezi pe seama lui la nivel de realizare? CUM? Ca tot sunteti cinefili (profi sau amatori). Asa considerati ca e normal? Faceti abstractie de Avatar. Avatar a fost un prilej pentru asa ceva.
Am inteles ca va plac filmele deosebite. Dar ele nu va vor face deosebiti decat atunci cand va fi cazul. Si de cele mai multe ori esuati lamentabil. Aveti, ca noi toti, puncte forte si mai putin forte.
Aveti alternative pentru orice pe lumea asta. A scos Peter Jackson un nou film. Tot ceva fantastic. Probabil mult mai original si mai deosebit decat Avatar sau altele. Inca nu l-am vazut si o voi face doar la cinema. Critica este impartita ca de obicei. Nu inteleg de ce va cramponati de lucruri care nu va anima pana la urma.
Am ajuns sa fiu luat la misto ca imi place un film. Care pana la urma nu e cea mai nereusita creatie din cate exista.
A fost un moment decisiv pentru 3D si a castigat, Daca nu castigase pana atunci. Daca va fi bine sau va fi rau, vom vedea in anii ce urmeaza. Oricum, zicea cineva p aici ca adevarata arta (care o fi aia) nu va muri niciodata, Total de acord.
Concluzie - arta nu va muri cu Sherlock Holmes sau Avatar. Asa ca nu-i panica!

Last edited by pipes : 11 Jan 2010 at 13:00.
pipes is offline   Reply With Quote sendpm.gif