View Single Post
Old 09 Jan 2010, 17:11   #106
marius_em
Guru

marius_em

Da, amuzant. Pit e atins in orgoliu ca am spus ca nu e horror. Am fost dragut sa nu-l incadrez in acest gen, pentru ca astfel e un horror sub-mediocru. Are suspans, da, dar nu sperie, cu exceptia unei scene.
De exemplu, momentul culminant cand coboara Micah jos dupa Katy, si incepe sa tipe, what the fuck, si toate alea, si noi ne uitam la usa aia. Nu te sperie. Te intrebi ce naiba se intampla, dar nu te sperii, curiozitatea e mai mare decat frica. In fine. Sau faza cu placa de ouiji care ia foc. S-a speriat cineva la faza asta? Cel mult scoate un "hmm...". Si uite ca din doua fraze am povestit tot filmul.
Si Windom o da cu cerebral... mda... am filozofat mult la filmul asta... era demon, era spirit, era micky mouse obsedat sexual de tzatzoasa de Katy? Si e cerebral in comparatie cu Avatar. Bravo.
Avatar e blockbuster, vrea sa scoata bani, dar Cameron are si putin mandrie profesionala si a dat maselor ceva de calitate. Paranormal Activity a avut acelasi scop, sa scoata cacalau de bani, dar au apelat la marketing agresiv la adolescenti, si din tweeter in tweeter s-a ajuns la 100 de milioane de dolari. Imi pare rau, dar nu o sa cred pe nimeni cand spune ca PA e mai bun ca Avatar. Nu o sa cred ca el/ea crede sau stie ce spune.
marius_em is offline   Reply With Quote sendpm.gif