Thread: "Avatar"
View Single Post
Old 09 Jan 2010, 01:22   #456
Federico
Snob Elitist

Federico

Jesus,voi chiar ati luat literalmente versul ala cu 15-le.Pai era doar o figura de stil,o anti-hiperbola(sau ce-o fi,dracu' s-o ia) din care se contura retinerea mea fata de cei care pot sa empatizeze cu o poveste atat de melodramatica(avand in vedere ca se stie ca banalitatea si melodramatismul nu sunt agreate de cunoscatori).

Cat despre partea tehnica,pipes,ce vroiam eu sa spun-dupa o pozitie foarte degajata -e daca revolutia propusa de "Avatar" pe marginea careia s-a facut atat tam-tam va insemna ce au insemnat,pe rand,sunetul si culoarea la vremea lor.Referitor la stagnarea tehnologiei pe care ma acuzai ca o incurajez,eu doar ma intrebam-inspirat chiar dupa ideea avatarurilor din film-daca o sa ajungem sa ne punem si noi o casca in cap(de exemplu)si sa ne transferam constiinta intr-un univers virtual.E exagerat si iti dai seama,cred,cat de serios am pus problema;pur si simplu mi-a trecut prin cap ideea asta si am expus-o,comentand dupa cum spuneam(si dupa cum filmul o cerea )de pe o pozitie foarte degajata.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif