L-am vazut si eu aseara. Nu sunt de parere ca intotdeauna remake-urile sunt mai slabe insa in acest caz judecata se aplica. Nu doar ca intriga este mult mai putin interesanta, lipsind secventa vandalismului si profanarii Bisericii si a maicutzei dar pur si simplu nu mai poti face acelasi rol pe care l-a facut Harvey Keitel.
Povestea se rezuma la un caz politist antidrog si in acelasi timp pro-drog mult prea clasic. Dupa ce s-au facut filme ca The Departed, tema urmaririi si prinderii de catre politie a marilor traficanti de droguri ar trebui analizata cu circumspectie. Nu poti sa mai dai spectatorilor un caz standard si banal.
Cat despre Nicholas Cage el face bine ce face dar paleste efectiv pus langa Harvey.
Pt ca Harvey e atat de distrus pana si fizic de viata pe care o traieste si este atat de labil si de nervos tot timpul incat iti zici ca intr-una din zilele astea o sa crape si-o sa ajunga la nebuni. Cage este doar umpic aplecat de spate ca-l doare coloana si umpic palid. Ce sa-ti spun!
In skimb, mi-au placut la nebunie cadrele cu sarpele din deschidere (sarpele = raul), cu crocodilul si am murit de ras la secventa cu POV-ul iguanelor (sau ce erau crocodilii aia mai mici

) avand coloana sonora o siropoasa melodie de dragoste

filmul politist este putin luat la misto si Herzog pare ca se distreaza pe seama lui