Originally Posted by Dragomara:
din ce mi-au spus prietenii mei nu se ţine cont de rezervările făcute pe Net, că de, doar suntem români, nu?!
pe mine una, m-ar fi interesat strict din perspectiva unei prime experienţe 3D, însă probabil că doar legată aş bate 168 de km ca să descopăr că... mitocanii sunt ca hidrogenul. deci am decis să nu mă uit, aştept recenzia timpului, e cea mai competentă, garantată şi care nu costă nici bani, nici timp. 
|
Prietenii tai ti-au spus prost sau a fost un caz special cand s-au dus ei. Si asa, ma indoiesc ca au fost persoane care s-au dus acolo din timp si nu si-au ridicat biletele la timp. S-a tinut si se tine in continuare cont de rezervarile de pe internet.
A cata mia oara te lamentezi in a spune ca astepti ca timpul sa decida pentru tine daca filmul e bun sau nu. In primul rand suna aberant, cine vede filmul tu sau timpul ? Nu-i vin, e un film cu o parte artistica exceptionala care nu poate fi apreciata cum trebuie pe un ecran mic pentru ca povestea nu-i noua sau exceptionala ci doar bine spusa si realizata vizual.
Mai lasa presupunerile astea pe care le tot arunci de cateva pagini si du-te la film daca vrei sa te duci sau nu te mai repeta aiurea spunand ca nu te duci.
Astia de la IMAX sunt romani, da, ca si tine. Am auzit ca au fost si unele probleme cu proiectia dar a fost un caz minor. Am fost la a doua proiectie IMAX din Romania si nu au aparut probleme deci ca sa citezi din clasici " shit happens ".
Originally Posted by oanastefana:
Originally Posted by Windom:
Din cite am auzit, de la 3D s-a cam iesit cu ameteli & dureri de cap... 
|
 daca e asa am festelit-o, eu sunt cea pasionata de filme, el mai putin...daca e sa iasa ametit, vai si amar ce o sa-mi auda urechile.
la nr. de tel. pentru rezervari nu raspunde nimeni...hmmm
|
Poate da dureri de cap dar la IMAX am fost de doua ori si niciodata nu m-a durut capul. Mi s-a intamplat doar o singura data, la Movieplex insa aia s-a intamplat din cauza ca batea un aer rece pe la cap si cred ca aia mi-a dat durerea de cap.