Originally Posted by zoe:
Din experienta celor care ati vazut filmul in IMAX, tare as vrea sa stiu cum ati reusit sa va rezervati macar bilete. Sa nu fie tocmai primul rand. La putina vreme dupa ce afiseaza programul urmator, pe site apar deja rezervate toate locurile. Mai putin cateva ratacite la care nu m-as arunca.
|
Eu am rezervat cu doua saptamani inainte pentru data de 21 Decembrie. Atunci cand am facut eu rezervare se putea face pe 2 saptamani, acum nu se mai poate decat cu 1 saptamana inainte si vad ca locurile sunt ocupate seara.
Nu stiu exact cand se adauga noua zi pe site, spre exemplu 13.01.2010. Cel mai bine ar fi sa te duci acolo si sa iti cumperi un bilet pentru o data unde nu se pot face rezervari online. Am inteles ca este si un telefon la care poti suna dar pe care nu-l stiu.
Mai poti incerca sa vezi daca se adauga noua zi pentru rezervare dupa ora 24:00 si sa incerci sa iti faci rezervare repede atunci.
PS: Subtitrarea la IMAX este o problema pentru ca e mica, pusa jos si proiectata 2D deci daca trebuie sa o citesti iti va fi greu sa urmaresti filmul. Desi IMAX este cel mai bun mediu de vizionare pentru filmul asta din cauza marimii imaginii, el este cel mai bun mediu pentru cei care nu trebuie sa citeasca subtitrarea.